Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Bet5k
Win 200% + Jackpot $20,500
Bid your banner here

    articles

Betalingssystemen

 

 

Tegenwoordig horen virtuele geldmiddelen van verschillende betalingsystemen tot algemeen aanvaarde middelen van online-transacties. Het geld van de betalingssystemen E-gold, EvoCash, E-Bullion, INTGold, NetPay, GoldMoney, StormPay, Pecunix kan als de officiлle valuta van de virtuele wereld worden beschouwd. Met behulp van virtueel geld worden dagelijks grote deals gesloten, worden vastgoed, kunstwerken, auto’s, waardepapieren aangeschaft. En voor zuiver online vormen van economische activiteiten, zoals het aanschaffen van webhosting of spel in een online casino, zijn geldmiddelen van virtuele betalingssystemen volkomen onmisbaar. Werk met contant geld, cheques, geldovermakingen zou het leven van de bewoners van het Wereldwijde Web serieus kunnen bemoelijken. Virtuele geldmiddelen zijn speciaal voor gebruikers van het web ontworpen, ze maken het mogelijk om binnen enkele ogenblikken een deal te sluiten of een transactie te maken.


Het zijn juist virtuele betalingssystemen, waarmee men in HYIP’s investeert.


We vertellen nu iets uitgebreider over elke van de meest populaire betalingssystemen.

 

 

GoldMoney

 

Het systeem GoldMoney is in 2001 opgericht. Zoals uit de naam blijkt, worden de geldmiddelen, die op zijn bankrekeningen zijn gestort, met goud gewaarborgd. De goudreserve zelf wordt in Londen bewaard.


Over elke geldoverschrijving, die binnen het systeem geschiedt, wordt 1% van de som geheven. Voor de dienstverlening wordt maandelijks 0,01 gram goud ingevorderd.


In het algemeen is het systeem voldoende betrouwbaar en effectief. Duizenden beleggers over de hele wereld geven er de voorkeur aan hun geld op de rekeningen van GoldMoney te bewaren.


Zich registreren bij het virtuele betalingssysteem GoldMoney kunt u op de website van het bedrijf- http://goldmoney.comDownload PDF
(Dutch)