Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Bet5k
Win 200% + Jackpot $20,500
Bid your banner here

    articles

Betalingssystemen

 

 

Tegenwoordig horen virtuele geldmiddelen van verschillende betalingsystemen tot algemeen aanvaarde middelen van online-transacties. Het geld van de betalingssystemen E-gold, EvoCash, E-Bullion, INTGold, NetPay, GoldMoney, StormPay, Pecunix kan als de officiлle valuta van de virtuele wereld worden beschouwd. Met behulp van virtueel geld worden dagelijks grote deals gesloten, worden vastgoed, kunstwerken, auto’s, waardepapieren aangeschaft. En voor zuiver online vormen van economische activiteiten, zoals het aanschaffen van webhosting of spel in een online casino, zijn geldmiddelen van virtuele betalingssystemen volkomen onmisbaar. Werk met contant geld, cheques, geldovermakingen zou het leven van de bewoners van het Wereldwijde Web serieus kunnen bemoelijken. Virtuele geldmiddelen zijn speciaal voor gebruikers van het web ontworpen, ze maken het mogelijk om binnen enkele ogenblikken een deal te sluiten of een transactie te maken.


Het zijn juist virtuele betalingssystemen, waarmee men in HYIP’s investeert.


We vertellen nu iets uitgebreider over elke van de meest populaire betalingssystemen.

 

 

Pecunix

 

Pecunix is een van de meest betrouwbare virtuele betalingssystemen. Om de gebruikersaccounts te beschermen worden speciale beschermingsleutels PGP gebruikt. Virtueel geld in dit systeem is verbonden aan alle primaire wereldvaluta’s.


Gebruikers, die hun accountgegevens kwijtgeraakt zijn, betalen een boete ter grootte van 5 gram goud.


Het systeem heeft redelijk ingewikkelde en gecompiceerde betalingsregels, die u op de website van het bedrijf in de details kunt vernemen.


Zich registreren bij het virtuele betalingssysteem Pecunix en kennis nemen van de bijzonderheden van de waarborging van de transacties kunt u op de officiлle site van het bedrijf- http://pecunix.comDownload PDF
(Dutch)