Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Bet5k
Win 200% + Jackpot $20,500
Bid your banner here

    articles

Algemene informatie

 

 

Investeren in het internet

 

Er is een enorm aantal mogelijkheden om het kapitaal te beleggen. Men kan het spaargeld op een bankrekening storten, men kan aandelen van een bekend bedrijf aanschaffen, men kan kunstwerken kopen, en ook vastgoed. Zoals echter welbekend is, hebbben veel potentiлle particuliere investeerders niet voldoende kapitaal om het effectief te beleggen: vastgoed, kunstwerken, aandelen van grootbedrijven – dit alles valt buiten hun bereik. De procenten op de bankrekening, die van kleine bedragen komen, zullen echter lachwekkend zijn.


Wat moet een particuliere investeerder dan doen? Van het “grote” spel is hij uitgesloten, kleine beleggingen stellen niets dan hoofdpijn en verloren tijd in het vooruitzicht. Die potentiлle investeerders schieten zogenaamde HYIP’s (High Yield Income Programs, Lucratieve Investeringsprogramma’s) te hulp. Door van speciale internet-services gebruik te maken, investeert u een bepaald bedrag (de investeringsdrempel is in de regel uiterst laag), waarna u procenten van uw beleggingen binnen een afgesproken termijn krijgt. Procenten worden ofwel dagelijks, ofwel wekelijks, ofwel maandelijks uitbetaald. De grootte ervan variлrt van 0,3% tot 3% per dag. De investeerder “maakt” al het belegde binnen een mum van tijd, waarna hij zuivere winst begint te maken.


Zijn HYIP’s profitabel? Ja, absoluut. Een particuliere investeerder heeft praktisch geen mogelijkheiden om een klein bedrag effectief te beleggen en daarvan stabiel een goede opbrengst te verwerven. Een particulier, die niet over voldoende kapitaal, reputatie, serieuze zakenpartners, uitgewerkte schema’s en benodigde relaties beschikt, is praktisch volkomen uitgesloten van serieuze investeringsactiviteiten en “groot” spel op de effectenbeurs. Door aan HYIP deel te nemen krijgt een particuliere investeerder een soort bemiddelaar, die, beschikkend over alle kennis en mogelijkheden, waar de belegger niet over beschikt, in plaats van hem geldmiddelen zal onderbrengen.


Gaat deelnemen aan HYIP’s gepaard met risico? Ja, uiteraard. Zoals elke investeringsactiviteit, zijn lucratieve investeringsprogramma’s een risicovolle onderneming. Niemand zou ooit garantie kunnen geven dat middelen, die door de organisateurs van de HYIP in een of ander project zijn ondergebracht, werkelijk maximale winst zullen opbrengen. Echter, vakkundige specialisten, die lucratieve schema’s uitwerken, stellen zich altijd veilig. Een deel van de middelen wordt besteed aan financiлle projecten met een maximale zekerheid, wat de beleggers op zijn minst het behoud van hun investeringen garandeert.Download PDF
(Dutch)