Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Bet5k
Win 200% + Jackpot $20,500
Bid your banner here

    articles

Betalingssystemen

 

 

Tegenwoordig horen virtuele geldmiddelen van verschillende betalingsystemen tot algemeen aanvaarde middelen van online-transacties. Het geld van de betalingssystemen E-gold, EvoCash, E-Bullion, INTGold, NetPay, GoldMoney, StormPay, Pecunix kan als de officiлle valuta van de virtuele wereld worden beschouwd. Met behulp van virtueel geld worden dagelijks grote deals gesloten, worden vastgoed, kunstwerken, auto’s, waardepapieren aangeschaft. En voor zuiver online vormen van economische activiteiten, zoals het aanschaffen van webhosting of spel in een online casino, zijn geldmiddelen van virtuele betalingssystemen volkomen onmisbaar. Werk met contant geld, cheques, geldovermakingen zou het leven van de bewoners van het Wereldwijde Web serieus kunnen bemoelijken. Virtuele geldmiddelen zijn speciaal voor gebruikers van het web ontworpen, ze maken het mogelijk om binnen enkele ogenblikken een deal te sluiten of een transactie te maken.


Het zijn juist virtuele betalingssystemen, waarmee men in HYIP’s investeert.


We vertellen nu iets uitgebreider over elke van de meest populaire betalingssystemen.

 

 

E-gold

 

Het systeem is in 1996 opgericht, de dagelijkse omzet gaat boven een bedrag van anderhalf miljoen dollar. E-Gold bestuurt het bedrijf Gold&Silver Reserve.


Geldmiddelen van het betalingssysteem E-Gold zijn in edelmetalen uitgedrukt, dus zijn de rekeningen van de gebruiker met geen enkele van de nationale valuta’s verbonden, wat internationale transacties aanzienlijk vereenvooudigt. Rekeningen die bij E-Gold worden aangemaakt, zijn absoluut anomiem en maximaal betrouwbaar.


Door een rekening bij E-gold aan te maken, investeert u feitelijk in edelmetalen. In tegenstelling tot nationale valuta’s zijn ze uitermate stabiel: gedurende financiлle crises verliezen zilver, goud, platina en palladium niet alleen hun waarde niet, maar, integendeel, ze worden duurder. E-gold houdt de middelen van zijn klanten in de vorm van reлel goud in de voornaamste wereldbewaarplaatsen (in Londen, Zьrich, Dubai); ze worden gewaarborgd door garanties van Amerikaanse en Zwitserse banken. Het bedrijf staat onder bescherming van de grootste bank in de wereld – JP Morgan Chase Bank, New York.


Gebruikers van het systeem E-gold wordt het hele spectrum van middelen om de rekeninig aan te vullen aangeboden: overschrijving via de bank (wire transfer), creditcards, contante inbreng (cash deposit), WU, American Express enzovoort.


E-gold is het meest handige en effectieve systeem van internationale virtuele overschrijvingen. Het is optimaal voor deelname aan lucratieve investeringsprogramma’s, omdat het gebruikers in staat stelt het verdiende geld meteen te ontvangen.


Als u nog geen rekening bij E-gold heeft, kunt u hem gratis aanmaken op de volgende webadres- https://www.e-gold.com/newacctDownload PDF
(Dutch)