Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Bet5k
Win 200% + Jackpot $20,500
Bid your banner here

    articles

Betalingssystemen

 

 

Tegenwoordig horen virtuele geldmiddelen van verschillende betalingsystemen tot algemeen aanvaarde middelen van online-transacties. Het geld van de betalingssystemen E-gold, EvoCash, E-Bullion, INTGold, NetPay, GoldMoney, StormPay, Pecunix kan als de officiлle valuta van de virtuele wereld worden beschouwd. Met behulp van virtueel geld worden dagelijks grote deals gesloten, worden vastgoed, kunstwerken, auto’s, waardepapieren aangeschaft. En voor zuiver online vormen van economische activiteiten, zoals het aanschaffen van webhosting of spel in een online casino, zijn geldmiddelen van virtuele betalingssystemen volkomen onmisbaar. Werk met contant geld, cheques, geldovermakingen zou het leven van de bewoners van het Wereldwijde Web serieus kunnen bemoelijken. Virtuele geldmiddelen zijn speciaal voor gebruikers van het web ontworpen, ze maken het mogelijk om binnen enkele ogenblikken een deal te sluiten of een transactie te maken.


Het zijn juist virtuele betalingssystemen, waarmee men in HYIP’s investeert.


We vertellen nu iets uitgebreider over elke van de meest populaire betalingssystemen.

 

 

EvoCash

 

Het systeem is in 2001 gecreлerd. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd, vormt het een waardig alternatief van E-gold. Het bedrijf heeft vertegenwoordigingen in de VS en Europa, maar ze valt onder de jurusdictie van Dominica. Het systeem baseert zich vooral op maximale betrouwbaarheid en extreme veiligheid. Beleggingen en overschrijvingen, die met behulp van het betalingssysteem EvoCash tot stand gebracht worden, zijn zeer goed beveiligd tegen alle pogingen tot ongesancitioneerde toegang.


Het geldmiddel van dit systeem is de evo. Een evo is gelijk aan een USA dollar, maar de koers van de valuta hangt niet af van de schommelingen van de dollarkoers. De overschrijving van een EvoCash-rekening naar een andere is niet onderworpen aan comissie.


Het enige serieuze nadeel van het systeem is de relatief lange termijn van de storting van geldmiddelen. Terwijl bij andere systemen het geld ogenblikkelijk of met een minimaal opounthoud gestort wordt, duurt deze procedure bij het betalingssysteem EvoCash tussen twee uur en een heel etmaal.


U kunt een nieuwe account bij EvoCash aanmaken door de website van het systeem te bezoeken- https://www.evocash.comDownload PDF
(Dutch)