Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Bet5k
Win 200% + Jackpot $20,500
Bid your banner here

    articles

Betalingssystemen

 

 

Tegenwoordig horen virtuele geldmiddelen van verschillende betalingsystemen tot algemeen aanvaarde middelen van online-transacties. Het geld van de betalingssystemen E-gold, EvoCash, E-Bullion, INTGold, NetPay, GoldMoney, StormPay, Pecunix kan als de officiлle valuta van de virtuele wereld worden beschouwd. Met behulp van virtueel geld worden dagelijks grote deals gesloten, worden vastgoed, kunstwerken, auto’s, waardepapieren aangeschaft. En voor zuiver online vormen van economische activiteiten, zoals het aanschaffen van webhosting of spel in een online casino, zijn geldmiddelen van virtuele betalingssystemen volkomen onmisbaar. Werk met contant geld, cheques, geldovermakingen zou het leven van de bewoners van het Wereldwijde Web serieus kunnen bemoelijken. Virtuele geldmiddelen zijn speciaal voor gebruikers van het web ontworpen, ze maken het mogelijk om binnen enkele ogenblikken een deal te sluiten of een transactie te maken.


Het zijn juist virtuele betalingssystemen, waarmee men in HYIP’s investeert.


We vertellen nu iets uitgebreider over elke van de meest populaire betalingssystemen.

 

 

E-Bullion

 

Het systeem van virtuele geldoverschrijvingen E-Bullion is geregistreerd in de Republiek Panama, maar het beschikt over een rij vertegenwoordigingen over de hele wereld. Net als bij E-Gold zijn alle geldmiddelen bij dit systeem gewaarborgd door goud, platina en zilver.


De rekening aanvullen bij het systeem E-Bullion kan op een aantal verschillende manieren, waaronder met behulp van het betalingssysteem E-Gold.


De prijs van de service is bijzonder billig, daarom hebben veel gebruikers juist voor E-Bullion gekozen. Voor de overschrijving van geldmiddelen van de ene rekening naar een andere wordt een comissie van 25 cent gegeven.


Een account bij het virtuele betalingssysteem E-Bullion aanmaken kunt u op de site van het project- http://www.e-bullion.comDownload PDF
(Dutch)