Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Bet5k
Win 200% + Jackpot $20,500
Bid your banner here

    articles

Betalingssystemen

 

 

Tegenwoordig horen virtuele geldmiddelen van verschillende betalingsystemen tot algemeen aanvaarde middelen van online-transacties. Het geld van de betalingssystemen E-gold, EvoCash, E-Bullion, INTGold, NetPay, GoldMoney, StormPay, Pecunix kan als de officiлle valuta van de virtuele wereld worden beschouwd. Met behulp van virtueel geld worden dagelijks grote deals gesloten, worden vastgoed, kunstwerken, auto’s, waardepapieren aangeschaft. En voor zuiver online vormen van economische activiteiten, zoals het aanschaffen van webhosting of spel in een online casino, zijn geldmiddelen van virtuele betalingssystemen volkomen onmisbaar. Werk met contant geld, cheques, geldovermakingen zou het leven van de bewoners van het Wereldwijde Web serieus kunnen bemoelijken. Virtuele geldmiddelen zijn speciaal voor gebruikers van het web ontworpen, ze maken het mogelijk om binnen enkele ogenblikken een deal te sluiten of een transactie te maken.


Het zijn juist virtuele betalingssystemen, waarmee men in HYIP’s investeert.


We vertellen nu iets uitgebreider over elke van de meest populaire betalingssystemen.

 

 

INTGold

 

Het virtuele betalingssysteem INTGold is in 2002 opgericht. Het bedrijf is geregistreerd in Texas, al haar vertegenwoordigingen bevinden zich op het grondgebied van de Verenigde Staten.


Al het spaargeld, dat op de rekeningen van het systeem INTGold wordt bewaard, wordt gewaarborgd door goud en zilver. Er wordt geen geld voor het onderhoud van een account geheven. Alle transacties worden realtime uitgevoerd, de gebruikers van het systeem hoeven hun tijd niet te verdoen aan het wachten op de beлindiging van de operatie.


Het geld op de rekening storten kan met een rechtstreekse overschrijving van E-Gold, door middel van Western Union en Direct Cash Deposit, via een creditcard of een bankovermaking.


INTGold keert dividenden uit voor de transacties van referals en biedt de gebruikers aan het partnerprogramma voor realistaie van debetkaarten deel te nemen: voor elke verkoop aan een partner wordt een premie ter grootte van vijf dollar op de rekening gestort.


Een nieuwe account bij het virtuele betalingssysteem INTGold aanmaken kan op de website- https://intgold.comDownload PDF
(Dutch)