Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Monitored by BIDHYIP.COM
Bet5k
Win 200% + Jackpot $20,500
Bid your banner here

    articles

Betalingssystemen

 

 

Tegenwoordig horen virtuele geldmiddelen van verschillende betalingsystemen tot algemeen aanvaarde middelen van online-transacties. Het geld van de betalingssystemen E-gold, EvoCash, E-Bullion, INTGold, NetPay, GoldMoney, StormPay, Pecunix kan als de officiлle valuta van de virtuele wereld worden beschouwd. Met behulp van virtueel geld worden dagelijks grote deals gesloten, worden vastgoed, kunstwerken, auto’s, waardepapieren aangeschaft. En voor zuiver online vormen van economische activiteiten, zoals het aanschaffen van webhosting of spel in een online casino, zijn geldmiddelen van virtuele betalingssystemen volkomen onmisbaar. Werk met contant geld, cheques, geldovermakingen zou het leven van de bewoners van het Wereldwijde Web serieus kunnen bemoelijken. Virtuele geldmiddelen zijn speciaal voor gebruikers van het web ontworpen, ze maken het mogelijk om binnen enkele ogenblikken een deal te sluiten of een transactie te maken.


Het zijn juist virtuele betalingssystemen, waarmee men in HYIP’s investeert.


We vertellen nu iets uitgebreider over elke van de meest populaire betalingssystemen.

 

 

NetPay

 

NetPay is in het begin van 2001 op de markt verschenen en wordt sindsdien beschouwd als een van de meest betrouwbare en serieuze virtuele betalingssystemen. Het is geregistreerd in de Republiek Panama en heeft een groot aantal klanten.


Alle geldmiddelen, die op rekeningen van NetPay zijn gestort, worden met goud gewaarborgd.


Geldmiddelen worden realtime overgemaakt op de rekeningen van het systeem NetPay. Het bedrijf werkt nauw samen met andere virtuele betalingssystemen, waaronder E-Gold.


Het aanmaken van een account is gratis, er wordt geen aanvullende prijs voor de service berekend. Het geld kan aan het systeem worden overgemaakt door middel van een bankoverschrijving, of door het van een ander betalingssysteem over te maken. De grootte van de comissie bedraagt 1% van de totale som.


NetPay betaalt 15% uit voor elke referal, die een debetkaart heeft besteld.


Een account bij het virtuele betalingssysteem NetPay aanmaken kunt u op het volgende webadres- https://www.netpay.tvDownload PDF
(Dutch)